برنامه ريزي كنكور
برنامه به معناي فاصله و راهي است كه هر شخص بايد آنرا مداوم، حساب شده، منطقي و جهت دار طي كند تا به هدف خود دست پيدا كند. به بيان ساده همان نقشه كشيدن براي رسيدن به مقصد است كه با تعيين كردن هدف مناسب، امكانات و محدوديت هايي كه براي رسيدن وجود دارد يا ممكن است به وجود آيد، تنظيم شود. قدمت برنامه ريزي درسي به گفته پرفسور وليام هنري شوبرت مولف كتاب هاي برنامه ريزي درسي به زماني برمي گردد كه انسان ها در جستجو آموزش ميراث گذشتگان بودند.
برنامه ريزي براي كنكور سراسري اولين كار و اساسي ترين راه رسيدن به اين هدف است. موفقيت در هر كاري از جمله قبولي در كنكور نياز به برنامه منظم و منسجم دارد. براي داشتن يك برنامه درسي مناسب، بايد ليستي از ساعات آزاد و ساعات پر مانند زماني كه سركلاس هستيد، وقت ناهار و شام و تايمي كه آزاد هستيد و... تهيه كنيد. بايد توجه داشته باشيد كه برنامه بايد با توجه به روحيات و شرايط شما تنظيم شود تا قابل اجرا كردن باشد در غير اين صورت، نتيجه خوبي حاصل نمي شود و گاهي نيز ممكن است ما را از مسير موفقيت دور كند.
شركت در كنكور و قبولي در اين آزمون مهم، يكي از اهداف دانش آموزان است و لازمه رسيدن به هر هدفي، برنامه ريزي و پشتكار مي باشد. براي برنامه ريزي كنكور بايد عوامل مختلفي را در نظر گرفت، به طور مثال با توجه به برگزاري دو كنكور در يك سال و تاثير شگرف سوابق تحصيلي، بايد وضعيت تحصيلي داوطلب نيز در نظرگرفته شود، چون برنامه ريزي براي داوطلباني كه همزمان مدرسه مي روند با ساير متقاضيان، متفاوت خواهد بود. همچنين بايد به عملي بودن برنامه كه يكي از اصول مهم برنامه ريزي است، نيز توجه كرد پس در نتيجه برنامه ريزي براي كنكور سراسري نبايد غير واقعي و كمال گرايانه باشد.
منبع: نحوه و اصول برنامه ريزي كنكور
برچسب: ،